Persian night lørdag 11.november

Velkommen til Persian Night Party lørdag den 11. november!. Kos deg med med musikk, dans, god mat og drikke.

Hos Persia Restaurant har vi alltid hatt en lidenskap for å gi våre gjester en autentisk smak av persisk kultur og gjestfrihet. En av måtene vi gjør dette på er gjennom vår ukentlige magedansforestilling og Persian Night Party, som finner sted hver lørdag kveld. Dette er en opplevelse som kombinerer deilige smaker, levende musikk og dans som tar deg med på en reise til det fjerne Persia.

Magedans – En Kunstform fra Øst

Magedans er en gammel kunstform som har røtter i Midtøsten, inkludert Persia. Denne vakre og sensuelle formen for dans har fascinert mennesker i århundrer, og den har en spesiell plass i persisk kultur. På [Restaurantnavn] får du muligheten til å oppleve ekte magedans utført av talentfulle og lidenskapelige dansere.

Persian Night Party – En kveld du sent vil glemme

Hver lørdag fra kl. 20:00 omfavner Persia Restaurant den pulserende rytmen av persisk musikk og gir deg Persian Night Party. Dette er en fest som feirer livsglede, fellesskap og kultur. DJ-musikk setter tonen, og du kan danse natten bort med venner og familie. Og når klokken slår for magedansopptredenen, blir scenen forvandlet til et magisk sted.

En Kveld for Alle Anledninger

Vår Persian Night Party er ikke bare for spesielle anledninger, men for enhver anledning du vil gjøre minneverdig. Feir bursdagen din, ha en morsom kveld med venner, eller bare nyt en uforglemmelig lørdagsnatt på [Restaurantnavn]. Vi har et bredt utvalg av persiske retter og drikkevarer som vil tilfredsstille enhver gane.

Reserver Bordet Ditt i Dag!

Magedans og Persian Night Party på Persia Restaurant er et høydepunkt du ikke vil gå glipp av. Det er en opplevelse som appellerer til alle sansene dine og gir deg en følelse av persisk gjestfrihet. Husk å reservere bordet ditt i forveien for å sikre deg plass på denne uforglemmelige natten.

Gjør litt mer ut av lørdagskvelden hos Persia Restaurant. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en natt av dans, moro og smakfulle opplevelser!

 

Book bord her!